Dara Presentation Dara Advertising Dara Advertising Dara Advertising Dara Advertising

Dara Advertising Ltd. е ексклузивен вносител за България на марката Sol’s Europe – най-голямата компания за рекламен текстил, шапки, раници, спортно и работно облекло във Франция, известна със своето завидно качество и огромно цветово разнообразие на безкомпромисно ниски цени.

Dara Advertisng Sol's warehouseФирмата е дистрибутор и на световно известните марки за рекламен текстил – James & Nicholson, Myrtle Beach и Keya – най-евтината и разпознаваема марка в света. Предлагаме и множество рекламни артикули от основните каталози Impression, Cool, Collection, Promotion Tops, Hiidea и други.

Dara Advertising Ltd. извършва регулярен внос на стоки от цял свят, предимно Европа и Китай, като едновременно с това поддържа и голяма складова наличност на рекламни артикули, от които рекламни сувенири (USB памети, тефтери, химикалки) и рекламен текстил (тениски, блузи с якичка, шапки, якета, спортни екипи, работно и фирмено облекло). Разбира се, това не изчерпва продуктовата гама.

Dara Advertising Ltd. предлага и огромно количество рекламни артикули, луксозни бизнес подаръци и спортни стоки за всякакви видове спорт. Съществуват, разбира се, и случаи, в които предлаганите продукти не удовлетворяват нуждите и желанията на нашите клиенти и партньори. За тази цел фирмата предлага индивидуална изработка на голямо разнообразие от артикули по Ваш дизайн.

Dara Advertising Ltd. предлага всички форми на печатни и брандинг услуги, изготвянето на които става по индивидуален дизайн. Нашите служители и партньори са на Ваше разположение, готови да удовлетворят всяко Ваше желание и изискване. Гордеем се с нашата прецизност  и професионалност, както и с постоянно развиващата ни се система на работа, гарантираща ефективно и ефикасно постигане на оптимални резултати.

Ще се радваме, ако продължим да работим заедно и занапред, предоставяйки Ви възможността за оптимизиране на процеса, чрез избягване на необходимостта от посредник или трета страна. Ние от Dara Advertising Ltd. сме на разположение за Вашите въпроси и запитвания.

 

Предлаганите от нас каталози могат да бъдат разгледани ТУК

 

НОВИНИ

Информация по договор BG16RFOP002-2.073-12132-CO01

 

 

 

Copyright © 2015 Dara Advertising Ltd. Всички права запазени