Изготвяне на рекламни пакети

Изготвянето на офис и рекламни материали в тон е важна стъпка в изграждането на стабилна корпоративна идентичност. Подбирането на логично свързани групи артикули за цяла рекламна кампания не е задължително да бъде бреме само на рекламния отдел. Дара Адвъртайзинг ЕООД предлага изготвянето на продуктови пакети, съобразени с корпоративните цветове, предмета на дейност, нуждите и посланието на Вашата фирма.  

Corporate Identity 


Брандиране по индивидуален дизайн

Дара Адвъртайзинг ЕООД предлага услугата брандиране за всичките си артикули. Персонализирайте Вашите пособия или оборудване по Ваш дизайн и придайте уникалност на закупените стоки. По Ваше желание, разбира се, фирмата може да изготви дизайн на избрания от Вас артикул. Разполагаме с база за брандиране чрез гравиране, бродерия и всички видове печат, стига да са приложими за избрания от Вас артикул.

 

Изработка на текстилни артикули по индивидуален дизайн

Съществуват, разбира се, случаи, в които предлаганите от нас продукти не удовлетворяват нуждите и желанията на нашите клиенти и партньори. За тази цел фирмата предлага индивидуална изработка на текстилни и други изделия по Ваш дизайн. Поръчковата изработка изисква повече време от стандартна поръчка и е обвързана с неснижаем минимум за количество, уникален за всеки вид артикул.

Copyright © 2015 Dara Advertising Ltd. Всички права запазени