Dara Advertising

Ексклузивен представител на Sol's за България

За Sol’s

Основана през 1991 г., френската марка за рекламен текстил Sol’s Europe е един от водещите брандове в бранша, поставящ едновременно рекорди и нови стандарти на световния пазар. Комбинацията от френски дизайн, европейски стандарти и световен опит гарантира качеството на техните продукти. Марката се разпространява в близо 60 държави, предлагайки отлично качество на конкурентни цени. В допълнение към непрекъснато разширяващата се гама от продукти, компанията ежегодно увеличава своята цветова палитра, достигайки до над 40 цветови опции за конкретни продукти.

Компанията непрекъснато се стреми да гарантира, че качеството на техните продукти е безупречно. За да намали въздействието върху околната среда, Sol’s предприемат всички мерки, за да гарантират, че продуктите им могат да бъдат използвани многократно и няма да допринесат към екологичните отпадъци, причинени от бързата мода. Това е важно, тъй като болшинството от клиентите споделят същата позиция и желание продуктите на Sol’s да бъдат използвани многократно, като същевременно остават безупречни, така че тяхното рекламно послание да продължи да се предава в дългосрочен план.

За да гарантират качеството на своите продукти, Sol’s осъществяват процес на контрол на качеството на всеки етап от производствената верига: специални отдели в рамките на групата SOLO, систематични и произволни проверки от независими инспекционни и сертифициращи органи и анализ на обратната връзка, получена от клиентите, за да се подпомогне непрекъснатото усъвършенстване.

През 2020 г. компанията се разширява: към емблематичната марка Sol’s се присъединяват Atelier Textile Français (произведени във Франция облекла), RTP Apparel (облекло за дигитален печат) и NEOBLU (имиджово и корпоративно облекло). И накрая, JOY THAI (облекла по поръчка) също става 100% част от групата.

SOLO Group е портфолио от уникални марки с обща мисия: създаване на облекла и аксесоари за всеки, който желае да изрази своята уникалност. Чрез петте марки рекламни облекла, компанията може извърши комплексно предложение, което ефективно да отговори на всички пазарни нужди.