Dara Advertising

Ексклузивен представител на Sol's за България

За нас

Дара Адвъртайзинг е ексклузивен вносител на Sol’s – най-голямата компания за рекламен текстил, шапки, раници, спортно и работно облекло във Франция, известна със своето отлично качество и огромен цветови избор на конкурентни цени.

Дара Адвъртайзинг е също дистрибутор на световноизвестните марки за промо текстил James &
Nicholson, Myrtle Beach и Keya – най-евтината марка рекламен текстил в света. Също така предлагаме разнообразни промоционални продукти от основните европейски промо каталози
– Impression, More Than Gifts, XD, Look In, Promobox и други.
Нашата компания извършва внос от цял свят, основно Европа и Китай, като в същото време поддържаме на склад огромно разнообразие от рекламни материали: масови промоционални стоки като USB памет, бележници, химикалки и т.н., и текстил – тениски, тениски поло, шапки, якета и др.

Разбира се, това не изчерпва продуктовия спектър. В случай, че предлаганите продукти не отговарят на желанията на нашите клиенти, ние можем да предложим и производство по индивидуален дизайн на множество продукти, според конкретните нужди.

Дара Адвъртайзиг предлага всякакъв вид печат, достъпен на българския пазар. Нашите служители и партньори са на Ваше разположение и готови да удовлетворят Вашите изисквания. Ние се гордеем със своята прецизнос ти професионализъм, както и с непрекъснато усъвършенстващата се система на работа, гарантираща ефективно постигане на оптимални резултати.

Бихме се радвали да осъществим сътрудничество с Вас, като Ви предоставяме възможността да оптимизирате Вашата дейност чрез избягване на посредници и ненужни звена и съответно, допълнителни разходи.

Предлаганите от нас каталози могат да бъдат разгледани ТУК.